Brodermåltid

Vi tilbyder lækker og varmt husmandskost

Menuen kører på en 5 ugers turnus. Brodermåltidet skifter altså dagligt og vil aldrig være ens flere gange samme uge. Derefter starter en ny 5 ugers turnus, med 5 nye retter. 

Kr. 105,-

Herudover tilbyder vi forudbestilt frisksmurt smørrebrød eller middagssalat

Menuplan

  • Uge 10

    Mandag d. 04. mar.

    Coq au vin med ris. 

    Boller og smør. 


    Tirsdag d. 05. mar.

    Shepherds pie med oksekød. 

    Tomatsalat. 

    Onsdag d. 06. mar.

    Hakkebøffer med blødeløg i skysauce. 

    Hvide kartofler og surt. 

    Torsdag. 07. mar.

    Høns i asparges i tarteletter. 

    Kartofler. 


    Fredag d. 08. mar.

    Mørbradgryde med kartoffelmos. 

    Boller og smør.

  • Uge 11

    Mandag d. 11. mar.

    Shepherds pie med oksekød. 

    Tomatsalat. 


    Tirsdag d. 12. mar.

    Hakkebøffer med blødeløg i skysauce. 

    Hvide kartofler og surt. 

    Onsdag d. 13. mar.

    Høns i asparges i tarteletter. 

    Kartofler. 

    Torsdag. 14. mar.

    Mørbradgryde med kartoffelmos. 

    Boller og smør.


    Fredag d. 15. mar.

    Coq au vin med ris. 

    Boller og smør.