Brodermåltid
Vi tilbyder lækker og varmt husmandskost
Kr. 115,-
Herudover tilbyder vi forudbestilt frisksmurt smørrebrød
eller middagssalat
-
Uge 36
Mandag 1. september
Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
- samt rugbrød surt og smør
Tirsdag 2. september
Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
- samt rugbrød surt og smør
Onsdag 3. september
Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
- samt rugbrød surt og smør
Torsdag 4. september
Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
- samt rugbrød surt og smør
Fredag 5. september
Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
- samt rugbrød surt og smør -
Uge 37
Mandag 8. september
Kyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler - samt grovboller med smør
Tirsdag 9. september
Boller i karry med ris og råkostsalat
Onsdag 10. septemberHakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs
Torsdag 11. septemberSvinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør
Fredag 12. septemberButter chicken med ris,
raita og papadums -
Uge 38
Mandag 15. september
Butter chicken med ris,
raita og papadums
Tirsdag 16. septemberKyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
- samt grovboller med smør
Onsdag 17. septemberBoller i karry med ris og råkostsalat
Torsdag 18. septemberHakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs
Fredag 19. septemberSvinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør
-
Uge 39
Mandag 22. september
Svinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør
Tirsdag 23. septemberButter chicken med ris,
raita og papadums
Onsdag 24. septemberKyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
- samt grovboller med smør
Torsdag 25. septemberBoller i karry med ris og råkostsalat
Fredag 26. septemberHakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs
-
Uge 40
Mandag 29. september
Hakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs
Tirsdag 30. septemberSvinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør
Onsdag 1. oktoberButter chicken med ris,
raita og papadums
Torsdag 2. oktoberKyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
- samt grovboller med smør
Fredag 3. oktoberBoller i karry med ris og råkostsalat