Brodermåltid

Vi tilbyder lækker og varmt husmandskost

Kr. 115,-

Herudover tilbyder vi forudbestilt frisksmurt smørrebrød
eller middagssalat

  • Uge 36

    Mandag 1. september
    Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
    - samt rugbrød surt og smør


    Tirsdag 2. september
    Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
    - samt rugbrød surt og smør


    Onsdag 3. september
    Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
    - samt rugbrød surt og smør

    Torsdag 4. september
    Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
    - samt rugbrød surt og smør

    Fredag 5. september
    Frikadeller med cremet kold kartoffelsalat og tomatsalat
    - samt rugbrød surt og smør

  • Uge 37

    Mandag 8. september

    Kyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler - samt grovboller med smør


    Tirsdag 9. september
    Boller i karry med ris og råkostsalat


    Onsdag 10. september

    Hakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs

    Torsdag 11. september

    Svinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør


    Fredag 12. september

    Butter chicken med ris,
    raita og papadums

  • Uge 38

    Mandag 15. september

    Butter chicken med ris,
    raita og papadums


    Tirsdag 16. september

    Kyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
    - samt grovboller med smør


    Onsdag 17. september

    Boller i karry med ris og råkostsalat


    Torsdag 18. september

    Hakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs


    Fredag 19. september

    Svinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør

  • Uge 39

    Mandag 22. september

    Svinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør

    Tirsdag 23. september

    Butter chicken med ris,
    raita og papadums


    Onsdag 24. september

    Kyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
    - samt grovboller med smør


    Torsdag 25. september

    Boller i karry med ris og råkostsalat


    Fredag 26. september

    Hakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs

  • Uge 40

    Mandag 29. september

    Hakkebøffer med bløde løg og surt. Kartofler og sovs

    Tirsdag 30. september

    Svinekoteletter i cremet sovs med spinat og ærter dertil kartoffelmos. Grovboller med smør


    Onsdag 1. oktober

    Butter chicken med ris,
    raita og papadums


    Torsdag 2. oktober

    Kyllingefrikasse med sensommergrønt og kartofler
    - samt grovboller med smør


    Fredag 3. oktober

    Boller i karry med ris og råkostsalat